top of page

Wat kan je verwachten van een Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is een intieme vorm van massage: daarom is een goede verbinding tussen gever en ontvanger voor mij heel belangrijk. Ik neem daarom de tijd om kennis te maken en zo nodig uitleg te geven over de massage. Daarnaast werk ik met een intentie. Welk gedrag of welke gedachten beperken jou en welke positieve intentie kan je daar tegenover zetten. Deze positieve intentie kan je uitspreken zodat ik deze mee kan nemen in de massage.

 

De massage begint volgens Hawaiaanse traditie met een Pule; een gebed voor steun zowel voor de ontvanger als voor de gever. Ik zal de massage uitvoeren met Aloha wat staat voor met liefde en met een goede intentie masseren. Een Lomi Lomi sessie duurt rond de twee uur. Een paar dagen voordat je de afspraak hebt, krijg je van mij een appje of mail met daarin tips ter voorbereiding van de sessie. 

 

In de goed verwarmde ruimte wordt het lichaam minimaal toegedekt met een sarong om belemmering in de beweging over het lichaam te voorkomen. Bij het begin van de massage wordt het lichaam ingeolied meestal met biologische kokosolie. De bewegingen zijn vloeiend en voelen aan als de golven van de zee. Tijdens de massage wordt er niet gesproken tussen de gever en de ontvanger (hooguit een enkele aanwijzing). Ik spreek met de ontvanger of ik in stilte of met muziek masseer.  Na afloop is er een kort gesprek waarin de sessie niet uitvoerig wordt geëvalueerd zodat je eerst kan navoelen wat de massage met je doet. Achteraf wil ik graag feedback ontvangen.

image00043.jpeg
bottom of page