top of page

Over mij

Lomi Lomi heeft mij gevonden. Een traumatische gebeurtenis in het voorjaar van 2020 heeft mijn leven voorgoed veranderd. Dat het doormaken van een crisis ook een kans kan zijn begon ik te begrijpen toen ik na drie maanden mijn eerste Lomi Lomi training volgde bij Ricardo Balkhoven. Op de derde dag van de training wist ik dat ik met deze vorm van massage healing door zou gaan.

In de sessies die ik tot nu heb gegeven, heb ik ervaren dat Lomi Lomi meer is dan een massage; ik ervaar dat ik een universele liefde door me heen mag laten stromen die helend werkt voor zowel de ontvanger als mijzelf.

De druk in de huidige maatschappij en een tekort aan aanraking zorgen ervoor dat er veel in ons hoofd afspeelt waardoor het kan gebeuren dat we verstrikt raken in onze gedachtes en ‘vergeten’ dat we ook een lichaam hebben.

Om weer echt te gaan voelen is contact met je lichaam van groot belang, een mooie manier om weer in je lichaam te gaan voelen en ervaren is het ontvangen van een massage.

 

'Met een Lomi Lomi sessie

ondersteun ik het proces

van contact maken met je

lichaam en je gevoel'

Paul Wiese

Logo Nalu transparant_Tekengebied 1.png
image00033.jpeg
image00097.jpeg

Lomi Lomi filosofie

Lomi Lomi is een intense vorm van massage healing afkomstig van de oude Polynesiërs en meer specifiek van de meestergenezers van Hawaii; de Kahuna’s. Deze massagevorm heeft alles te maken met de Hawaiiaanse levensfilosofie Huna. Hierbinnen zijn spirituele verbondenheid en liefde het uitgangspunt.

Daarom wordt Lomi Lomi ook wel de ‘liefdevolle handen’ massage genoemd.

De vloeiende, strijkende bewegingen, zowel met de handen als met de onderarm, zorgen samen met de liefdevolle aanraking voor een ontspanning en het loslaten van oude patronen.

 

Lomi Lomi is niet slechts een fysieke ervaring; het bevordert ook heling op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De Hawaiianen beschouwen alle aspecten van het lichaam als een geheel en geloven dat het fysieke, mentale, emotionele en spirituele allen deel zijn van het “hele zelf”. Lomi Lomi is een intuïtieve massagevorm zonder vaste volgorde en daardoor zijn geen twee massages hetzelfde.

bottom of page